Erg
lekker

En een hoge voedingswaarde

Bekijk alle superfoods

Een gezonde voeding
voor een gezond leven

Vitiv is zich er van bewust dat het in deze tijd steeds belangrijker wordt om ‘natuurlijk & biologisch’ te eten. Wij willen jullie hierbij helpen door onze producten van zeer hoge biologische kwaliteit aan te bieden.

Superfoods zijn nu bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Boordevol met antioxidanten, mineralen en vitamines. Bij al onze superfoods zitten recepten. Dit kan zijn in poedervorm voor door een smoothie maar ook bessen die je zo kunt eten.

Super- en raw foods

Al onze Superfoods zijn tegelijkertijd ook Rawfoods. Dat betekend dat ze niet verhit zijn boven de 48 °C. Hierdoor blijven alle goede voedingsstoffen behouden. Super- en Raw foods geven aan je lichaam datgene wat ze nodig hebben. Of het nu gaat om de vitamines en mineralen die er in zitten of om de antioxidanten.

Gezonde voeding

We zijn bewust met ons lichaam bezig. Daarbij hoort natuurlijk een gezonde voeding en veel bewegen. Dat is waarom wij mee willen gaan en onze biologische superfoods aan bieden. En aangezien wij hier recepten bij hebben, wordt het gebruik van gezonde voeding niet alleen makkelijker maar ook veel lekkerder.

Meer over sporters

Groene Smoothie

Een groene smoothie is ideaal om de dag mee te beginnen. Deze kleur kan komen door de chlorella of spirulina poeder maar ook als je er bijvoorbeeld spinazie aan toevoegd.

Bekijk smoothies voor extra energie

Meer weten?
raadpleeg onze voedingsdeskundige

Heb je een specifieke vraag over voeding of welke voedingstoffen voor jou persoonlijk van belang kunnen zijn? Onze voedingsdeskundige staat voor je klaar om je advies te geven over jouw persoonlijke situatie.

Neem contact op