Topkwaliteit uit de natuur

Vitiv kiest ervoor om de producten zo natuurlijk mogelijk te houden. Dus bij bijna al onze biologische producten is het alleen het product zelf. En ook nog eens 100% biologisch. Dus wij verkopen onze biologische producten zoals het bedoeld en bedacht is.

Waarom natuur

Vitiv heeft niet zomaar voor biologische producten gekozen. Dit hebben we gedaan om ook ons steentje bij te dragen. Het is namelijk bewezen dat wanneer je biologische producten gebruikt je minder vaak ziek ben en ook meer vitamines en mineralen binnen krijgt.

Betere concentratie en helder denken

Bepaalde voedingsstoffen helpen je om beter te concentreren en helder te denken. Denk bijvoorbeeld aan visolie, vitamine B6, vitamine B12 en maca poeder.

Bekijk alle natuurvoeding

Meer energie

Begin de dag met een verse smoothie waar spirulina of chlorella in zit, zodat je de dag goed kan beginnen. In de middag is multi vitamine geschikt om in te nemen, omdat je dan vaak een ‘inkakmomentje’ hebt. Het is ook belangrijk om geen maaltijd over te slaan om het energie niveau op peil te houden.

Bekijk onze recepten

Meer weten?
raadpleeg onze voedingsdeskundige

Heb je een specifieke vraag over voeding of welke voedingstoffen voor jou persoonlijk van belang kunnen zijn? Onze voedingsdeskundige staat voor je klaar om je advies te geven over jouw persoonlijke situatie.

Neem contact op