Extra
voedingsstoffen

Voor een gezonde levensstijl

Bekijk alle superfoods

Een gezonde voeding
voor een gezond leven

Vitiv is zich er van bewust dat het in deze tijd steeds belangrijker wordt om ‘natuurlijk & biologisch’ te eten. Wij willen jullie hierbij helpen door onze producten van zeer hoge biologische kwaliteit aan te bieden.
Superfoods zijn nu bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Boordevol met antioxidanten, mineralen en vitamines. Bij al onze superfoods zitten recepten. Onze superfoods kun je bestellen in een poedervorm, bes maar ook als capsules of tabletten

Gezonde voeding

Onder gezonde voeding verstaan wij, eerlijk eten waarin extra veel voedingsstoffen, vitamines en mineralen zitten die goed zijn voor een gezond en vitaal lichaam. Denk hierbij aan tarwegras, kokosrasp, hennepzaad, quinoa en gebroken lijnzaad.

In ons assortiment zitten alleen eerlijke en voedingsrijke producten die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Met eerlijke producten bedoelen wij voedsel, waarvan de herkomst duidelijk is af te leiden en dat is verbouwd en geoogst door mensen die onder goede arbeidsomstandigheden werken. Wij denken namelijk dat als voedsel eerlijk is gewonnen, het ook een stuk beter smaakt.

Gemak dient de mens

Onze agenda’s zijn veelal volgepland met werkafspraken, sportactiviteiten en sociale gebeurtenissen. Daar is niks mis mee, alleen er blijft vaak weinig tijd over om een goede en gezonde maaltijd neer te zetten. Met Vitiv willen wij je juist helpen om snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd te maken. Aan de ene kant doen wij dat door gezonde voeding aan te bieden en aan de andere kant doen wij dat door onze kennis en ervaring met gezond eten beschikbaar te stellen in ons blog, onze tips én onze recepten.

Bekijk alle superfoods

Hoe of wat?

Hoe maak je bijvoorbeeld snel een gezonde smoothie met kokoswater of ontbijt met spelt muesli? En wat is lekker én gezond als tussendoortje? Denk aan rauwe chocola, noten of verse dadels met walnoten of ontbijtspek. Je kunt een smoothie heel eenvoudig een dag of een avond van te voren maken en in de koelkast bewaren in een maatbeker. Hierdoor smaakt de smoothie ook nog eens lekkerder en het enige wat je ’s ochtends hoeft te doen is het uit de koelkast te halen als ontbijt. Je kunt het ook in een smoothie beker gieten om onder weg op te drinken.

Meer informatie over gezonde voeding?

We delen graag onze kennis over gezond eten. In ons blog en bij onze recepten kan je al veel informatie vinden, waaronder ook tips en ‘trics’ voor een gezonde levensstijl. Stel daarnaast ook gerust je vragen aan ons, want wij helpen je graag op weg!

Bekijk smoothies voor extra energie

Meer weten?
raadpleeg onze voedingsdeskundige

Heb je een specifieke vraag over voeding of welke voedingstoffen voor jou persoonlijk van belang kunnen zijn? Onze voedingsdeskundige staat voor je klaar om je advies te geven over jouw persoonlijke situatie.

Neem contact op