Wie we zijn

Jezelf fit voelen in lichaam en geest

Een gezonde voeding
voor een gezond leven

De droom Vitiv is ontstaan vanachter de marktkraam. Al ruim 14 jaar staan wij elke week van dinsdag tot zaterdag op verschillende markten door heel Nederland waar we natuurvoeding, noten en zuidvruchten verkopen. Hier is onze passie en liefde voor gezonde voeding begonnen. Vanuit deze passie kregen we al snel de droom om een eigen merk gezonde voedingsproducten neer te zetten. De enige voorwaarde was dat het merk veel meer moest bieden dan weer het zoveelste merk gezonde voeding. Deze droom is met Vitiv werkelijkheid geworden.

Wie we zijn

Naast ons assortiment en ons advies op maat bieden wij onze klanten ook informatieve blogs, heerlijke recepten en handige tips aan. Veel mensen weten dat ze gezond moeten eten, maar missen de handvaten hoe ze dat het beste kunnen doen. Vitiv is nu juist in het leven geroepen om deze handvaten te geven. ‘Gezond eten makkelijker maken’, dat is de bedoeling.

Vitiv gezond eten makkelijker maken

Bij ons werken op dit moment verschillende jonge mensen die allemaal hun liefde voor gezond eten met elkaar delen. Als geen ander weten zij dat gezond eten niet altijd makkelijker hoeft te zijn. Het doel dat Vitiv nastreeft is dan ook ‘gezond eten makkelijker maken’ voor iedereen. Jong, oud, sportief, niet-sportief, wij willen iedereen helpen door onze ervaring en onze kennis over gezonde voeding met anderen te delen.

Vitiv veel meer dan alleen gezonde producten

Naast ‘gezond eten makkelijker maken’ staat Vitiv voor jong, fris én bovenal betrouwbaar. Met betrouwbaar bedoelen we eerlijke producten, die op een eerlijke en verantwoorde manier zijn verkregen.

Naast eerlijk moeten onze producten ook mensen helpen om zich fitter en vitaler te voelen, want als je lichaam vitaal is geniet je meer van de dingen om je heen. Met Vitiv willen we daarom veel meer bieden dan alleen gezonde producten. Handige tips, makkelijke recepten en onze informatieve blogs zijn ook onderdeel van een gezonde levensstijl.

Bekijk energie verhogende voeding

Martin Hullekes

Ik ben de eigenaar en oprichter van het merk Vitiv. De passie voor gezond leven, de passie voor biologisch eten en de innerlijke mens voeden met het goede, staan bij mij als eerste in het rijtje.

Het idee van het merk Vitiv begon al enkele jaren geleden. Zelf heb ik al 15 jaar een winkel in biologische producten en zie dus heel veel verschillende dingen voorbij komen. Op een moment dacht ik, al die mooie producten, dat moet beter. Er kan een verhaal bij. We willen weten hoe een product groeit, het liefste nog bij welke boer en hoe het hier dan komt. En dan het liefste zo dicht bij mogelijk. En dat is gelukt!

Al onze producten dragen het bio keurmerk behalve de voedingssupplementen. Bij de voedingssupplementen hebben we enkel voor de vitamines en mineralen gekozen die erin horen te zitten met daarbij eventuele hulpstoffen om het tot een tablet te laten zijn. Ook hebben wij geprobeerd om zo veel mogelijk tabletten geschikt te laten zijn voor vegetariërs.

Wel is het ons gelukt om alle ingrediënten van de voedingssupplementen zo puur mogelijk te laten zijn, De juiste verhoudingen te kiezen en ook de juiste vormen van de vitaminen en mineralen. Ook hebben wij gekozen voor een tablet zonder coating. Het is onnodig. We proberen een supplement te maken dat de mens helpt en een coating helpt daar niet bij. Het is misschien even wennen maar na een tijd weet u niet beter!

Wat wij willen is dat Vitiv u blij maakt en goed voed!

René Onstenk

Ik hou me bezig met voeding in de meest brede zin van het woord.
Wat is voedend?  Wat helpt ons om van het leven te genieten, ons zelf te versterken, keer op keer te vernieuwen, te worden wie we werkelijk zijn? Ik werk met mensen die op zoek zijn naar ontwikkeling en transformatie. Mijn doel is jou te laten ervaren hoe je meer uit je leven kan halen door jezelf continue op de meest rijke en vervullende manier te voeden.

‘Omdat jezelf goed voeden een kunst is’, René Onstenk.

Voedingscoach Vitiv

www.reneonstenk.nl

Jan Schoeman

Jan Schoeman richt zich op de begeleiding van sporters, artiesten maar ook op mensen die door de reguliere geneeskunst niet geholpen kunnen worden. Door het geven van adviezen op het gebied van voeding en vitaliteit. Hij adviseert hen voedingssupplementen van topkwaliteit ter verbetering van de gezondheid en prestaties.

Verder geeft hij niet alleen individuele therapie, maar op verzoek ook therapie aan kleine groepen. Hij verzorgt cursussen en lezingen, onder meer over ‘voeding en manipulatie’, zelfhypnose als hulpmiddel bij lichamelijke en psychische klachten’. Hij onderscheidt zich van anderen doordat hij voornamelijk met biologische producten werkt.

Wie is Jan Schoeman

Jan Schoeman was jarenlang een fervent sporter. Vanuit zijn brede belangstelling en de drang om zich continue te blijven verbeteren heeft hij opleidingen gevolgd op het gebied van bedrijfseconomie, boeddhistische filosofie en psychologie, toegepaste psychologie, toegepaste oosterse gezondheidsfilosofie, Chinese vijf-elementenleer, kinesiologie, aromatherapie, looptraining en orthomoleculaire voedingsleer. Binnen de orthomoleculaire voedingsleer heeft hij zich gespecialiseerd in de begeleiding van sporters.