Erg
lekker

En een hoge voedingswaarde

Bekijk alle noten & zuidvruchten

Een gezonde voeding
voor een gezond leven

Vitiv staat voor biologisch en natuurlijk. Dit omdat er bij onze producten niets aan toegevoegd wordt. Geen zoetmiddel of zwavel.
Noten bevatten veel vitamines, mineralen en essentiële vetzuren en zijn dus waardevolle bouwstenen van je lichaam.
Onze zuidvruchten zijn gedroogd zonder enige toevoeging van suikers of andere hulp middelen. Op deze manier komt de smaak van onze zuidvruchten veel beter tot zijn recht.

Amandelen

Noten zijn gezond, één van de gezondste noten zijn amandelen. Dit hebben ze te danken omdat ze rijk zijn aan vitamines en mineralen. Het is een uitstekende bron van Vitamine E en Mangaan. Amandelen bevatten weinig vet. Ze kunnen worden gegeten als een gezonde snack, iedere dag een handje amandelen(± 24 stuks), of er wordt amandelmelk van gemaakt. Ook wordt er van amandelen amandelmeel gemaakt.

Walnoten

De gezondste noten zijn de walnoten. Het wordt namelijk niet voor niets ook wel een superfood genoemd. Walnoten zitten vol met goede voedingsstoffen namelijk magnesium, vitamine E, polyfenolen, eiwitten, kalium, vitamine B6, argining, melatonine, koper en zink.

Bekijk alle noten & zuidvruchten

Cranberry gezoet met appeldiksap

Onze biologische cranberry’s zijn enorm gezond en geven een fruitige smaak aan je yoghurt, muesli of zo als lekker tussendoortje te gebruiken. Ze zijn niet zoals de andere cranberry’s gezoet met rietsuiker maar met appeldiksap. Daardoor smaken ze een klein beetje naar appel en bovendien zijn ze onwijs gezond!

Ongezwavelde abrikozen

Onze abrikozen zijn 100% biologisch en gedroogd zonder zwavel. Zwavel wordt toegevoegd om de kleur te behouden.  Onze abrikozen zijn daardoor wel iets donkerder van kleur. Ze zijn lekker om zo te eten maar kunnen ook geweekt worden. Laat ze een nachtje staan in het water en ze zijn de volgende ochtend heerlijk zacht en makkelijk verteerbaar.

Bekijk alle recepten

Meer weten?
raadpleeg onze voedingsdeskundige

Heb je een specifieke vraag over voeding of welke voedingstoffen voor jou persoonlijk van belang kunnen zijn? Onze voedingsdeskundige staat voor je klaar om je advies te geven over jouw persoonlijke situatie.

Neem contact op