Vitaler
worden

Jezelf fit voelen in lichaam en geest

Een gezonde voeding
voor een gezond leven

Naast ‘gezond eten makkelijker maken’ staat Vitiv voor jong, fris én bovenal betrouwbaar. Met betrouwbaar bedoelen we eerlijke producten, die op een eerlijke en verantwoorde manier zijn verkregen. Naast eerlijk moeten onze producten ook mensen helpen om zich fitter en vitaler te voelen, want als je lichaam vitaal is geniet je meer van de dingen om je heen. Met Vitiv willen we daarom veel meer bieden dan alleen gezonde producten. Handige tips, makkelijke recepten en onze informatieve blogs zijn ook onderdeel van een gezonde levensstijl.

Lichamelijk én mentaal fit

Lekker in je vel zitten, betekent dat je lichaam fit is, maar ook dat je je mentaal goed voelt. Je kunt meer dingen aan en je geniet meer van het leven. Voldoende energie is dan erg prettig, maar goed kunnen concentreren en helder kunnen denken zijn ook zaken waardoor je je goed gaat voelen. Naast voldoende beweging speelt ook voeding hierin een belangrijke rol.

Meer energie 

Begin de dag met een verse smoothie waar spirulina of chlorella in zit. Het geeft je lichaam extra energie, zodat je de dag goed kan beginnen. In de middag is multi vitamine geschikt om in te nemen, omdat je dan vaak een ‘inkakmomentje’ hebt. Het is ook belangrijk om geen maaltijd over te slaan om het energie niveau op peil te houden.

Bekijk concentratieverhogende voeding

Sterke spieren en botten

Uiteraard is calcium goed voor de ontwikkeling van gezonde botten en magnesium goed voor de ontwikkeling van onze spieren. Aan te raden is om een half uur voor het slapen gaan één theelepel magnesium citraat poeder in te nemen voor ontspannen spieren en een goed gevoel in het hoofd.

Bekijk smoothies voor extra energie

Meer weten?
raadpleeg onze voedingsdeskundige

Heb je een specifieke vraag over voeding of welke voedingstoffen voor jou persoonlijk van belang kunnen zijn? Onze voedingsdeskundige staat voor je klaar om je advies te geven over jouw persoonlijke situatie.

Neem contact op